perjantai 28. joulukuuta 2012

Joko taas unohtui??

Vanhat postikortit ovat yleisesti ottaen sellainen kohde, jota en liiemmin kirpputoreilla katsele. Harmi kai sinänsä, sillä olisivathan ne säilytettävinä huomattavasti paljon kiitollisempia kuin esimerkiksi vanhat astiat.

Tämä kortti aikoinaan pisti kuitenkin silmääni. Ensin tuon herttaisen kuva-aiheensa ja suloisten väriensä vuoksi ja myöhemmin olen ollut täysin myyty tuolle kortin tekstille. Kortissa ja sen tekstissä tiivistyy oikeastaan kaikki, mitä vanhoissa tavaroissa rakastan: käyttöesineet ovat lähes aina esteettisesti silmää hiveleviä ja niiden taustalla on aina joku tarina. Välillä tuohon tarinaan saa vinkkejä itse esineestä ja useimmiten joutuu lisäksi käyttämään mielikuvitustaan tarinan täydentämiseksi.Joko taas unohtui.
 Parhaimmat onnittelumme Marjukka vaikka ei vielä olekaan nimipäiväsi. Kuule, oletko ystävällinen ja lähetä minulle Isin Snt Louis du Rhonein osoite heti se jäi kapsäkkiin, eli matkalaukkuun. Jään odottamaan.

Terv. Teuvolle
Äiti


Miksi Isi on etelä-Ranskassa, mutta Äiti ei? Mitä Isi siellä ylipäätänsä tekee? Miten pian Marjukka vastaa Äidille? Unohteleeko Äiti kovinkin usein asioita? Missä on Äidin kapsäkki, ei ainakaan Korvessa? Onko Teuvo jo Marjukan aviomies vai vasta poikaystävä? Opiskeleeko Marjukka Helsingissä? Laittoiko Äiti Marjukalle sitten myöhemmin varsinaisen nimipäiväkortinkin?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)