sunnuntai 5. tammikuuta 2014

En vanlig lördag

Vaikka sitä mitenpäin laskisi, niin Tukholmassa on vuosien varrella tullut väkisinkin käytyä kymmeniä ja kymmeniä kertoja. Ikinä ei silti ole tullut tunnetta, etteikö sieltä halutessaan löytäisi aina jotain uutta. Tälläkin kertaa tismalleen niin. Lähdimme kulkemaan sivukatuja ja siellä aukesi taas kerran ihan uudet ulottuvuudet.

Suunniteltu oli käyntimme Hallwylska museetissa: käsittämättömän upeassa yksityisessä kodissa, joka sijaitsi ihan oikeassa palatsissa keskellä kaupunkia. Suunnittelematta päädyimme kurkkaamaan St. Jacobs kyrkaniin, Hötorgetin kauppahalliin ja Kulttuuritaloon. Eritoten Kulturhuset kolahti minuun ja kovaa. Lauantaista iltapäivää viettämässä siellä oli suloinen sekamelska ihmismassoja erilaisten aktiviteettien parissa.Kaupungilla sai vielä nautiskella jouluidyllin rippeistä sateisessa säässä, ruusujen kukkiessa Kungsträdgårdenissa. Tyylillä tehtyä, niinkuin Ruotsissa aina.
3 kommenttia:

 1. Moi, Törmäsin blogiisi, kun googlailin hakusanalla hong kong nukkekoti:-) Mainitsit, että harkitset nukkekotisi myyntiä - joko myit, vai olisiko kaupan?

  Taina

  VastaaPoista
 2. Heippa, joo möin sen jo jonkun aikaa sitten Huutonetin kautta. Toivottavatsi löydät vastaavan;-)

  VastaaPoista
 3. ok, kiitos tiedosta:-) Upeita kuvia muuten blogissasi!

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)