lauantai 25. toukokuuta 2013

Meitä on nyt kuusi

Luulin aina ennen, silloin kun lapset olivat pieniä, että toukokuut livahtavat vauhdilla kaikkien lapsiin liittyvien tapahtumien vuoksi. Nyt noita keväisiä tapahtumia ei enää lasten tiimoilta ole, ja siltikin päivät ja viikot vilahtelevat kummallisen nopeasti kohti kesäkuuta.Suurin syy tälle kiireelle lienee uusi perheenjäsenemme. 3-vuotias poikakultsu lähti mukaamme keväisellä mökkireissulla ja kovasti tietenkin haluan antaa pojalle mahdollisimman mieluisan alun meillä.Ajoitus sinänsä oli huonoin mahdollinen, sillä uusi tulokkaamme on miehinen mies, eikä meidän Nupsu-tyttöämmekään ole leikattu. Kuinka ollakaan Nupsun juoksuaika alkoi juuri samalla viikolla kun Mobbe-poika muutti meille. Lisäksi koiran alkuperäinen kutsumanimi on sattumoisin sama, kuin eräällä perheenjäsenellämme, joten uutta nimeäkin joudumme pojalle tässä nyt maistattelemaan.

Olen oikein hyvin ymmärtänyt, minkälaisissa vaikeuksissa olemme. Mutta tämä koira tuntui meille niin sopivalle kaikin puolin, että haluan uskoa meidän tästä muutamasta hankalasta viikosta selviävän kunnialla.

Toisesta koirasta olen haaveillut jo parisen vuotta, mutta Pekkarinen on pitänyt ajatusta täysin mahdottomana tähän asti. Mikä lie nyt sitten muuttanut miehen mielen, kun jälleen kerran toiveikkaana tätä koiran kodinhakuilmoitusta hänelle tyrkytin ja suureksi yllätyksekseni vastaus olikin se kaikista mukavin.


Mobbe-poika joutui heti meille muutettuaan laihdutuskuurille. Esikuvanaan meidän hoikkistyttömme Nupsu oikealla.
Sitähän ei tiedä, mitä aika tuo tullessaan, mutta tällä hetkellä näyttää sille, että nämä karvakorvat viihtyvät aidosti hyvin yhdessä. Luonteeltaan ovat kovin samanlaisia. Mitään eripuraa tai kahnausta ei ole toistaiseksi ollut.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)