torstai 15. elokuuta 2013

Ripillepääsyn johdosta

Yötyöksihän se jälleen sitten meni. Ei liene juhlia, jossa viime hetken paniikki ja aikapula ei sitten lopulta kuitenkin iskisi. Mutta kyllä se kannatti tälläkin kertaa.

Juhlailtana vieraiden lähdettyä pyöriskelin taas hetken siinä herttaisessa onnentunteessa, jota tällaisen ponnistuksen jälkeen tuntee. Sää ei pakottanut meitä juhlijoita siirtymään sisätiloihin missään vaiheessa, päin vastoin. Kaikki 55 vierasta levittäytyivät takapihallemme, tarjoilut onnistuivat ja kaikki olivat hyväntuulisia.

Yövuorolainen ei malttanut olla kantamatta kameran jalustaa työvuoron päätteeksi pihalle pimeään loppukesän sydänyöhön. 

Pekkarisen kehuja kerännyttä focacciaa pellillä suoraan uunista
Juhlapöydässä vielä muutama tyhjä kolo odottamassa viimeiseksi valmistuvia tarjoiluja.
Koti on putsblank puunattu
niinkuin päivän sankaritarkin. Huomatkaa maltilliset korot juhlakengissä!
Jokaisen onnistuneen juhlan jälkeen sitä ihmettelee, miksei tule järjestettyä juhlia useammin. Kiitollisena minulle järjestelyissä tarjotusta avusta, jään odottelemaan seuraava kertaa...

2 kommenttia:

  1. Löysin blogiisin Hong Kongin nukketaloa googlaamalla. Tyttäreni haluaisi ehdottomasti juuri sellaisen syntymäpäivälahjaksi. Alkuvuoden postauksessa vilauttelet mahdollisuutta myydä omaasi... Oletko myymässä sitä? Vai oletko kenties jo myynyt?
    Riikka
    riikka.makikauppila@gmail.com

    VastaaPoista
  2. No jopas harmi, ehdin jo myydä sen huutonetissä. Toivottavasti löydät samanlaisen jostakin. Oli hinta/laatusuhteeltaan hyvä.

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)