sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Sumuisena päivänä

Tämän talven ehdottomaksi harrastushitiksi on yllättäen noussut kuntosaliharjoittelu. Salilla tulee käytyä lähes päivittäin. Välillä aamulla anivarhain ennen töihin menoa, jollain toisella kertaa illalla viimeiseksi. Kovasti olen ollut iloinen siitä, että useimmiten olen vielä saanut seurakseni Kisuprinsessan ja välillä mukaani olen saanut Kisuprinsessan ystäviäkin.

Eilen illalla meidät oli kuitenkin kutsuneet upeaan kaupunkikotiinsa  ystävämme Villa Sandilaiset. Mukavan fondue-illan seurauksena pää oli tänä aamuna hiukan sumuinen. Salille ei siis ollut asiaa, joten päädyimme kuvaamaan Kisuprinsessan blogiin asukuvia sumuiselle lähipellolle.


332 (1) IMG_9711 IMG_9676

Koska ystäväni Maja pitää kovasti tiikistä, on tullut viime aikoina kuljeskeltua taas teak-suodattimet silmillä. Sen lisäksi, että löysin Majalle viemisiksi vanhan tarjoilulautasen, kotiin tuli hankittua tämä tiikkinen lampunjalka. Varjostinta joutuu vielä pohtimaan, sillä kotoa löytynyt on auttamattomasti liian pieni.


IMG_9733

Nyt alkaa muuten olla se aika, että kotiin kannattaa keräillä ulkoa erilaisia oksia. Veikkaan, että tässäkin risukimpussa vihertää alle viikossa. Hymyilyttää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)