sunnuntai 22. tammikuuta 2012

Intohimon kohde osa 1/100

Hatturasiat. Niissä voi säilöä vaikka mitä. Huiveja, pipoja, lapasia, villasukkia, pieniä laukkuja. Ostetaan aina, kun halvalla saa. Tässäpä ne, jotka kotoa löytyvät. Joitakin on viety mökeille, joten ei tässä suinkaan ihan kaikki omistamani ole.

Heppakuosia, pieniä turkooseja tähtiä vaalealla pohjalla ja ihana vanha Kuusisen rasia. Keskimmäisestä rasiasta näkee, miten joku pönttöpää oli joskus liimannut päälle typerän lahjapaperin. Sain sen muuten siististi irroiteltua, mutta vanhasta liimasta jääneet kellertävät jäljet näkyvät vähän, varsinkin salamalla kuvatessa.


Oman vaatekaappini päällä, joukossa epäortodoksisesti yksi vanha säilytyslaatikkokin. Makuuhuoneen seinän kellertävä tähtitapetti on menossa vaihtoon tänä keväänä. Tarjolla parikin vaihtoehtoa, katsotaan nyt. Pekkarinen ei kyllä innosta kiljunut.Taustalla oranssit dalahästit. Ostetaan aina, kun halvalla jostain löytyy. Tällä hetkellä niitä taitaa olla 13 hirnuvaa ja ikkunalaudalla on tilaa vielä monelle.


Kuvasta on hankala hahmottaa mittasuhteita, mutta tämä on tuplasti korkeampi. Samanlainen korkea, mutta sinisenä on mökillä.


Villasukka-, pipo-, ja lapaskätkö eteisen kaapin päällä.

Tyttäreni omaan huoneeseensa pihistämät kaksi kaunokaista. Huomatkaa myös tuo upea designkynäteline: rakkaan 7 v. veljentytön koulun käsityötunnilla askartelema.
Sellaista täältä tällä kertaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)