perjantai 4. tammikuuta 2013

Kinuskilla

Tuusulan Kellokoskella on vanha ja pikkuisen rähjäinen ruukkialue, joka ei vedä vertoja suorastaan eleganteille Fiskarsille ja Billnäsille missään suhteessa. Alueena on paljon pienempi, eikä vanhoja rakennuksia ole pääsääntöisesti kunnostettu tai valjastettu suuremmassa mittakaavassa julkiseen käyttöön. Viime vuonna yhteen rakennuksista avasi kuitenkin hurmaava kahvila Kinuskilla.

Tilat on kunnostettu sopivan rouheaan industrial vintage/loft-henkeen. Tarjolla on mahtavan muhkeita ja maukkaita kakkupaloja sekä herkullisen näköisiä suolaisia piirakoita sekä myös salaatteja ja muuta ruokaisampaa. Viikonloppuisin kattavat usein myös brunssin. Tilan perille on vielä yhteen huoneeseen saatu mahtumaan pieni sisustusliike.

Tänä syksynä on tullut ajeltua tänne muutamaankin otteeseen. Viimeksi lauantaina Kisuprinsessan kanssa piipahdimme. Kahvilassa soi pehmeä jazz ja mieli oli hyvä. Kakunpalat olivat niin suuret, että meinasi jäädä molemmilta lautanen tyhjentämättä.

Näkisin niin mielelläni tällä pienellä ruukkialueella esimerkiksi tyylikkään vanhan tavaran kaupan. Sopisi tähän tunnelmaan kyllä ihan mahdottoman hyvin. Matka Järvenpäästä Kellokoskelle on lopulta hämmentävän lyhyt, joten missään korvessa tämä paikka ei ole. Paperitähti suosittelee...

2 kommenttia:

  1. Juuri kakkupalan yritin saada syötyä suosikkikahvilassani, Kinuskilla on ihana paikka. :)

    VastaaPoista
  2. Huippu paikka ja upeat ihmiset!!!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)