keskiviikko 13. elokuuta 2014

Järveltä kuuluu airon loiske

Ken siellä mahtaa soutaa? Äitini lauloi useasti minulle pienenä tuota laulua. Minusta se oli jotenkin ihana laulu. Lapsuuteni kesiin kuului aivan oleellisena osana veneily, mutta jostain syystä edellisestä kerrasta soutuveneessä oli minulla päässyt vierähtämään useita vuosia.

Kun minulle selvisi, että Pekkarinen ei ollut lapsena koskaan tehnyt ulpukan hedelmistä possuja ja oli käpylehmistäkin vain kuullut puhuttavan, koin suorastaan velvollisuudekseni lähteä metsästämään sopivan pulleita ulpukoita, jotta saisin meille muutaman kotieläimen askarreltua lauantai-illaksi.

Eikun Pekkarinen airoihin, koirat vähän työllä ja tuskalla veneeseen ja Paperitähti Muikun perätuholle. Parisen tuntia siinä meni, että Puurtilanniemi oli kierretty kauniina kesäiltana. Vaan kylläpä meidän sikalastamme sitten löytyikin kolme komeata possua.

IMG_4284

Nuppu on ollut veneessä ennenkin, mutta Mopelle tämä oli selvästi ensimmäinen kerta. Koiraherra ei oikein tiennyt miten tähän keikkuvaan kulkupeliin pitäisi suhtautua. Nuppu-neiti sen sijaan veteli sikeitä veneen pohjalla.


IMG_4324
Jos mä pidän pääni täällä papin kainalossa, niin onko tämä sitten turvallista?
IMG_4296 blogiin5 IMG_4326 IMG_4311

Varkaudessa oli asuntomessut vuonna 1991 ja messualue sattui soutureittimme varrelle. Varsin ryhdikkään näköinen alue edelleen.

blogiin4 IMG_4331 IMG_4356 IMG_4374

Kotiranta jo häämöttää ja ankealla tavalla tämä lähestymiskulma myös paljastaa meidän tukevasti vinossa keikkuvan venekoppimme.

IMG_4381 IMG_4474 IMG_4391


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)