sunnuntai 20. toukokuuta 2012

Varoitus, juttu sisältää tuotesijoittelua

Eilen pyörähdin jälleen kerran Järvenpäässä Joken ostossa ja myynnissä. Harvoin sieltä pääsee lähtemään kädet ihan tyhjinä. Eipä niin tälläkään kertaa. Mukaan tarttui pari pikkujuttua vitosella.

Yläkerran aula alkaa valmistua pikkuhiljaa. Kaappi on asettunut paikoilleen oikein mukavasti. Muuten teemana ovat haaleat värit sekä kaupunkimaisemat.

Kaupunkimaisemat päätin teemaksi heti, kun näin tämän vanhan lampunvarjostimen Jokella. Olen jo pidempään passiivisesti etsiskellyt aiemmin ostamaani vanhaan jalkalamppuun uutta varjostinta.Jotta teemassa pysyisin, piti sitten myös käydä nappaamassa Järvenpään kirkon kellarin kirpparilta iso Pariisi-aiheinen taulu. Katselin sitä jo viime lauantaina, mutta jäi silloin ostamatta. Minusta tämä oli aika mieletön löytö, sillä taulu lähemmässä tarkastelussa osoittautui akvarelli-tussityöksi, taiteilija Pierre Pagés. Ei siis ole painokuva, vaan käsin tehty. Kivasti kehystetty iso Pariisi kuva maksoi 10 euroa. Kun seisoin kassajonossa se kädessäni, ottajia sille olisikin sitten ollut enemmän. Kukaan ei vaan ollut huomannut sitä katonrajassa roikkumassa. Tämä ostoshan on vielä ihan linjassa matkamuistokeräilyni sääntöjen kanssa.Ja nyt sitten seuraa mainos. Ei mikään maksettu sellainen, mutta silti ihan puhdas mainos. Jos kellä  sattuu olemaan ylimääräiset 1200 euroa rahaa ja tarvetta "miljoonalokerikolle", niin Jokelta sellainen todella upea nyt löytyy.

Vanha kokopuinen kaappi, veikkaisin että 90-100 cm leveä ja 170-180 cm korkea. Kaapissa on  pienehköjä laatikoita kymmenittäin, ei ovia. Laatikoissa messinkivetimet ja pidike sellaista lappusta varten, johon voi kirjoittaa sisällön. Tyyliä apteekkarin tai kaupan lipasto, mutta kuitenkin korkea kaappi. Onnellinen se, kuka tuon pystyy ostamaan.

3 kommenttia:

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
 2. No voi sinua, huomenna tuli siis Timotejlle Järvenpään reissu.... Pitäähän tuota ihmettä käydä katsomassa ja mittaamassa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Huolestuttaa jos muistankin ihan väärin ja tulee hirvee pettymys timotejlle

   Poista

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)