sunnuntai 5. elokuuta 2012

Vielä kerran mökillä

Raottelen vielä kerran mökin ovea. Mökki on tullut jo melkoisen tarkasti esiteltyä, mutta kaksi oleellista asiaa vielä mielestäni jäi puuttumaan.

Tuli tuossa aiemmin kesällä laskettua niitä tänne kertyneitä lautasia. Myönnettäköön, että niiden osalta on saattanut jo vähän lähteä rukkasesta, mutta näitä juoma-astioita, näitä ei kyllä ihan oikeasti ole yhtään liikaa, ei varmasti. Kaikki mahtuvat sujuvasti kahteen pieneen yläkaappiin ja joukossa on jo  jälkiruokakulhot, mukit ja kahvikupitkin.Muutama vuosi sitten kun tätä paikkaa kohenneltiin meille sopivaan käyttökuntoon olikin nukkumisjärjestelyissä miettimistä. Kaikki rakennukset tontilla ovat pieniä aittoja, joten yksi niistä uhrattiin sitten pelkästään nukkumiselle. Siitä tuli meille hytti, jonne ei todellakaan mahtunut kuin kaksi kerrossänkyä, nekin piti koota valmiiksi vasta hytin sisällä. Laivatunnelmaa vahvistettiin pyöreällä peilillä ovessa. Tässä hytissä yönsä viettävät neljä henkeä ja kerrossänkyjen välissä koiruus, joten tarkasti on hyödynnetty nämä vähäiset neliöt.Näyttää sille, että tämä on viimeinen viikonloppu tänä kesänä kun mökille pääsemme. Eritoten Pekkarisen kalenteri elo-syyskuulle näyttää varsin täyteläiselle kaikkine juoksutapahtumineen, joten seuraava reissu lienee tänne sitten syys-lokakuussa, kun on aika valmistella paikka jo talven tuloon.

Autioilla ja hiljaisilla metsäteillä lempeässä kesäsateessa tehdyn lenkin jälkeen lilluin lämpimässä järvivedessä kameran kanssa kahdestaan. Ehkä tämä loppukesä ei niin paha juttu olekaan.
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)