tiistai 14. elokuuta 2012

Yksi 6864:stä

Vähän yllättäen meille tarjoutui tilaisuus tutustua Tampereen Asuntomessuihin toiseksi viimeisenä messupäivänä. Viimeksi olen kyseiseen yleisötapahtumaan tutustunut vuoden 1991 messuilla Varkaudessa, joten jo oli aikakin päivittää kävijäkokemus tälle vuosituhannelle.

Olin etukäteen tutustunut messukohteisiin Deko-lehden messuluettelon avulla ja päällimmäisenä mieleen jäi se, että kovin olivat keskenään samankaltaisia kaikki kohteet. Mitään erityisen omaperäistä ei noussut minun mielestäni esille messuluetteloa selatessa. Tilanne ei ollut sitten luonnossa oikeastaan sen ihmeellisempi, aika lailla noudattivat samanhenkistä linjaa kohteet keskenänsä.


Ihan kivoja yksityiskohtia kuitenkin siellä täällä. Tosin nämä kivat yksityiskohdat olivat monessa kohteessa nekin hyvin samankaltaisia, kuten nuo itämäisistä maton paloista tilkkutekniikalla kootut matot. Selvääkin selvempi sisustustrendi.Samoin kuin mustavalkeaväritys kirkasvärisillä tehosteilla. Ja edelleen pinnalla näyttäisivät olevan myös voimakkaasti kuvioidut ja väritetyt tapetit, korkeat tilat, isot ikkunat sekä uuden ja vanhan yhdistäminen .


 
 

 
 

Jos nyt joku suosikki pitäisi nimetä, niin minun kohdallani se olisi sitten kohde numero 8, joka oli Tampereen ev.lut. seurakuntayhtymän suunnittelema messujen levähdyspaikka. Sisustettu pelkästään kunnostetuilla kierrätystavaroilla.


Samaisena lauantaina kuin mekin messuihin tutustuimme, tehtiin myös messujen yleisöennätys: 6864 kävijää.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi, kuuntelen mielelläni, mitä mielessäsi liikkuu;-)